Aanmelden

Lees hoe je jouw kind(eren) kunt aanmelden voor De Regenboog.

Jouw kind aanmelden

De aanmelding voor een basisschool in Utrecht voor kinderen die geboren zijn na 1 oktober 2018 verloopt op een centrale manier. Meer informatie hierover vind je op de volgende website: naardebasisschool.utrecht.nl

Let op: Meld je kind via bovenstaande website aan in het kwartaal dat het 3 jaar wordt!

Vrijwel alle basisscholen in Utrecht hebben met de gemeente Utrecht afspraken gemaakt over deze nieuwe aanmeldingsmethode. Ook De Regenboog hanteert deze manier van aanmelden. Dit biedt je als ouder de mogelijkheid elke school in Utrecht te kiezen. De beschikbare plaatsen worden op dezelfde manier verdeeld. Zo hebben alle kinderen in Utrecht evenveel kans om op een school naar keuze te komen én weet je als ouder snel op welke school er plaats is.

Als blijkt dat er meer dan 30 kinderen per locatie zijn aangemeld op onze school, dan plaatst de gemeente eerst de kinderen die voorrang hebben. Benieuwd naar de voorrangsregels? Je vindt ze terug bij alle 'benodigde informatie'.

Is jouw kind ouder dan 4 jaar?

Als jouw kind nu al 4 jaar is, op een andere school zit en bij ons wil (zij)instromen, dan bespreken we dat graag persoonlijk. Je kunt hiervoor per mail contact opnemen via administratie@onzeregenboog.nl of bellen naar de betreffende locatie.

Informatie-ochtend

Bezoek onze school

Graag laten we je kennismaken met onze school. Daarom organiseren we meerdere informatieochtenden op beide locaties. Kom je een keertje langs?

Meld je aan